Beoordelingen van Restaurant de Hekseketel Nes Ameland

Recente recensies van Restaurant de Hekseketel Nes Ameland

5 sterren na 17 reviews

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles super lecker, Portion ausreichend groß. Herzlichen Dank!!!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en volgens afspraak bezorgd! Ideaal dat je aan kunt geven hoelaat je wilt eten, zo kun je makkelijk plannen wanneer je de boot moet halen bijvoorbeeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten. goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldech,niks op an te merken.Bestelle feul bij dut bedriéf..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en het eten werd op de afgesproken tijd bezorgd bij onze accommodatie. De porties waren een beetje aan de kleine kant . We raden het zeker aan om bij de Heksenketel te gaan eten of eten te bezorgen.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, keurig op tijd bezorgd

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over heerlijke maaltijd vriendelijk personeel en een gemoedelijke sfeer.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke medewerkster

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, werd op de juiste tijd bij ons vakantieverblijf bezorgd. Er mag de volgende keer iets meer groente bij geleverd worden.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd tot aan je accommodatie toe. Super!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer besteld en voor herhaling vatbaar. Makkelijk te bestellen en te betalen. Alles netjes verpakt en goed warm en het smaakte heerlijk. Snel bezorgd en telefonisch laten weten wanneer het gebracht zou worden. Complimenten aan het personeel van de Heksenketel!!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, prima. Lekker genoten, buiten op de veranda van het chalet. Ook de glutenvrije maaltijd was goed verzorgd!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, nog goed op temperatuur toen het werd bezorgt. Heb genoten, bedankt!!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service !